Cine ar fi crezut că electrocasnicul tău vechi, care a servit cu credință de-a lungul anilor, ar putea avea încă o valoare? Programul RABLA vine ca o inovație pe piața electrocasnicelor, oferindu-ți oportunitatea să beneficiezi de avantaje multiple la schimb.

Pasul 1: Explorează și selectează

Dacă îți dorești un nou electrocasnic, acum este momentul! Descoperă gama variată de produse, de la mașini de spălat și frigidere, până la televizoare și aparate de aer condiționat. Important de reținut: produsele resigilate nu sunt eligibile în cadrul acestei oferte. Așadar, fă alegerea potrivită și bifează opțiunea RABLA înainte de a finaliza comanda.

Pasul 2: Pregătire pentru reînnoire

Odată ce ai plasat comanda pentru noul tău electrocasnic, este timpul să pregătești vechiul aparat pentru predare. Acesta trebuie să fie complet, deconectat și fără părți lipsă. Pentru o înțelegere clară a ce produse sunt acceptate în schimb, consultă graficul de compatibilitate disponibil. În anumite locații, doar anumite tipuri de aparate, precum televizoarele și monitoarele, vor fi acceptate pentru schimb.

Pasul 3: Un gest apreciat

Pentru gestul tău de a alege reînnoirea, vei fi recompensat cu un card cadou în valoare de 150 de lei. Verifică-ți adresa de e-mail și vei descoperi acest bonus gata de folosire. Și ceea ce e și mai bine, cardul are o valabilitate generoasă de 90 de zile.

Pasul 4: Mai multe cumpărături, mai multă bucurie

Cu cardul cadou în mână, e timpul să explorezi din nou. Poate vrei un gadget nou sau un accesoriu la modă? Indiferent de alegere, ai libertatea să folosești cardul după bunul plac, cu câteva excepții listate anterior.

În încheiere, acest program vine ca o soluție ideală pentru cei care doresc să actualizeze electrocasnicele lor și să beneficieze de avantaje conexe. Schimbă vechiul, primește nou și bucură-te de recompensele care vin odată cu el!