Informatii, Uncategorized

PLATA ONLINE PRIN CARD

Cum Cumpăr Produse de pe Site-ul Punctino

Magazinul online Punctino comercializează produsele sale online prin intermediul serviciilor de plată oferite de euPlatesc.ro, asigurând astfel un serviciu sigur și eficient pentru comandă și plată online.

Procesul de Cumpărare în 3 Pași:

a. Selectarea Produsului: Alegeți produsul dorit și apăsați pe „Adaugă în coș”.

b. Finalizarea Alegerii: Dacă nu mai adăugați alte produse, apăsați pe „Pasul Următor”.

c. Detalii de Livrare și Facturare: Completați informațiile necesare pentru procesarea comenzii. Datele personale sunt tratate cu confidențialitate și nu sunt transferate către terți.

d. Plata cu Cardul: Alegeți opțiunea de plată cu cardul și finalizați comanda. Veți fi redirecționați către o pagină securizată euPlatesc.ro pentru completarea detaliilor cardului.

Securitatea Tranzacțiilor Online

1. Siguranța Plăților Online:

  • Sistemul „3-D Secure” asigură un nivel înalt de securitate, similar cu tranzacțiile de la bancomat sau în mediul fizic. Acest sistem necesită autentificarea posesorului cardului în mediul electronic, fără stocarea sau transferul datelor cardului pe serverele noastre sau ale euPlatesc.ro.

2. Riscuri și Securitate:

  • Protecția Datelor Personale: Punctino și euPlatesc.ro garantează securitatea sistemelor informatice pentru protejarea datelor dumneavoastră.
  • Securitatea Datelor Cardului: Informațiile cardului nu sunt stocate sau transferate către terți, fiind procesate direct în sistemele Visa sau MasterCard.

3. Metode de Plată:

  • Plata cu Cardul de Credit/Debit: Acceptăm carduri Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale. Prin utilizarea cardului de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Puteți cumpăra în siguranță și cu ușurință produsele Punctino, beneficiind de metode de plată online securizate și un proces simplu și eficient de cumpărare.